Гумени оплетени цреваСо текстилен имплант за проток
ПВЦ Армирани цреваЗа проток на неагресивни флуиди
Полиамидни цревасо соодветни брзиспојки за поврзување
Lorem ipsumSuspendisse sit amet purus ligula
Lorem ipsumSuspendisse sit amet purus ligula
Lorem ipsumSuspendisse sit amet purus ligula

Имате потреба од нашиот асортиман?