Пета и полуѓонПресувани делови за чевли и нивна репарација
ФлекнициПУ материјал за женски штикли во различни бои и димензии
НеолитЗа долен дел на обувки
МикрогумаЗа ортопедски помагала

Имате потреба од нашиот асортиман?