KAMLOCK СПОЈКА
Универзална спојка за повеќе намени
BAUER СПОЈКА
Спојка за усис на вода и отпадни води
GeKa - Спојка
Спојка за компресор воздух/вода
Хидраулични брзи спојки
Обични и еколошки (рамна глава) за 350 бара притисок
Стеги
Широки компресорски стеги за гумени и пвц спирални црева
ПРИКЛУЧОЦИ ЗА ХИДРАУЛИКА
Намена за хидраулика на возила и градежни машини
Индустриска спојка за црева за бензин
105x6mm (3'')

Имате потреба од нашиот асортиман?