Детски игралишта
Гумени коцки со различни дебелини и бои
Боло
Подна плоча со кругови во различни бои со дебелина од 3мм
Пунтомат
Антислип подна плоча од 11мм против пролизгување
ГУМЕНА ПОДЛОГА ZERBINO
Антислип гумена подлога од 22мм
100 Риге
Ребраста канална гумена плоча во боја
1000 риге
Ситно ребраста гумена плоча во разни бои
Техничка плоча
Гумени плочи за општа и специјална намена,армирани и целогумени
Puzzle Mix
Детски игралишта
ГУМЕНА МОЗАИК РОЛНА
ЗА ТЕРЕТАНИ И ДЕТСКИ ИГРАЛИШТА Издржува тешки товари, како што се фрлање тегови, итн. Звучната изолација за време на ударите е исто така една од предностите на оваа плоча.
ТАТАМИ
Двостран под со сложувалки кој лесно се инсталира, чисти и складира. Може да се користи за домашна употреба и во спортски сали. Материјалот е антибактериски и нетоксичен, не се лизга, обезбедува топлина, хидроизолација и звучна изолација.
Cheker Rubber Mat
Нелизгачка и исклучително издржлива, водоотпорна гумена површина со дебелина од 3.5мм која не се прекршува и е лесна за одржување. Може да се користи во хотели, аудиториуми, аеродроми, пристаништа, градилишта, бродови, возила и сл.
Паркинг стоп
Димензии: 260x120x1150mm.

Паркинг стоперите им помагаат на автомобилите, виљушкарите и др. возила да запрат на соодветната локација кога паркираат. Имаат рефлективни ленти за подобра видливост. Произведени се од висококвалитетна SBR гума и се издржливи и отпорни на удари, оштетувања од гас, нафта, УВ светлина и влага.
ПАРКИНГ СТОЛБ
Паркинг столбовите се изработени од рециклирана гума, со челична потпора со димензии на пречник од 70mm или 100mm и висина 650mm. Наменети се за вградување со тројно зацврстување на металната основа во цврста основа. На почетокот на стубот има жолта или бела рефлектирачка лента што овозможува поголема впечатливост, во услови на слаба видливост. Погодни се за обележување на паркинг места и разграничување на тревни и други површини, се користат како визуелна или механичка заштита.
PVC ПАРКИНГ Столб 75cm
ПВЦ паркинг столбовите се идеално решение за трајно насочување на сообраќајот на паркинзи и слични области, каде што е неопходно да се заштитат одредени зони од неправилно паркирање. 

Имате потреба од нашиот асортиман?