Детски игралишта Гумени коцки со различни дебелини и бои
БолоПодна плоча со кругови во различни бои
ПунтоматАнтислип подна плоча од 11мм против пролизгување
ГлатМазна подна плоча со различни бои
100 РигеРебраста канална гумена плоча во боја
1000 ригеСитно ребраста гумена плоча во разни бои
Техничка плочаГумени плочи за општа и специјална намена,армирани и целогумени
гумена плоча за во теретаниИздржува тешки товари, како што се фрлање тегови, итн. Звучната изолација за време на ударите е исто така една од предностите на оваа плоча
Мозаик ролни - Детски игралишта
Puzzle Mix - Детски игралишта

Имате потреба од нашиот асортиман?